!!princess riedaqib

Friday, 30 December 2011

...bicara hati..

bukanku pinta untuk jatuh cinta..
mungkin iaiya satu ketentuan...
bahawa kau dan aku do jodohkan..
aku tkut khilangan teman yg aku syang..
dan kehadiran kau memang tepat pada masanya..
namun aku tidak pasti sebenarnya..?
wajarkah tindakan kita dlm mencipta ikatan yg aku tidak pernah trpikir selama ini..
tanpa kasih syng sperti psangan lani kau dan aku brsatu..
jangka waktu yg kita ambil untuk menyempurnakan ikatan ini..
akhirnya telAh menghanyutkn kita dgn prsaan syng anugerah tuhan..
aku berjaya menempatkan prsaan di jiwamu
dan kau telah mencuri hatiku ini tnpa aku sedar.

    tetapi

mengapa mesti kita berjauhan
hnya kerna sedikit rintgn yg dtg dlm khidupan kita
mengapa harus kau dan aku menjadi mangsa prpisahan ini
seAndainya kita perlu memendam kerinduan yg amt membebankan
YA ALLAH skiranya ini adlh ujian darimu..tabahkanlah hati ini..
jgnlh kau mngigalkn aku brsama sama kerinduan..
yang hnya akn menjadi milikmu..
pulanglah..kerna hnya kau yg aku rindu...







mengarut je lebih

x mati lah kalau xda pakwe...yg aq xphm budak rendah pun da pndai mgorat....kelaasss downg brbnding masa zaman aq dulu....jgn haraplah...nk pegang henpon pun xboleh...yg pakai pun nokia 3310..cmpak kt anjing punn xmati..skrng henfon budak2 skolah rendah touch screen haaaa....meletooopp...kelass kau budak...
dating plak kt kedai mamak..masa weekend perg  mgorat kt library...ckp kt mak nk pinjam buku blkng mak duk bergesel dgn jntan..klau yg mgorat lelaki tua 10 thun lg kelaasss...memang perg dating naik moto rempit sna sini lpas 2 mulalah brgesel2...yg budak skolah nh menyerah je lah....lg lah diowng suka...kalau yg perempuan yg bermekap 2 lain pulak cerita..drjah 3 da pndai pakai wages lh high hill lah pakai skirt lh...baju xda lengan lh...mekap 2 haa kalah artis nyah...alat2 mekap beli kt pasar malam haa jnama mac, maybelline...kelasss kau budak...

Monday, 19 December 2011

if u fell hurt...

if u fell hurt than u will fell that..no matter what happen just pus aside your hurt...
no one will know your hurt because what u fell is inside only....<3<3<3

u can do this if u willing to put aside your feeling towards arkonze..

u can do that..!!!!

Friday, 16 December 2011

kehidupan dan kematian..satu yg pasti

kematina sesuatu yg pasti..smalam aku mnerima berita yg mengejutkan..ayah kpd kawanku telah pulang kerahmatullah...innalilah...
meskipun bukan ayah aku aku trut brsedih krana aku juga akn mgalami kejadian yg sma suatu sAaat nant..
berat mata memandang berat lagi bahu memikul..
bukan mudah menerima sesuatu kematian trutama ibu dan ayah di saat kitas brda jauh dgn mereka..
kita brada jauuh d samkping mreka..
andai kita brada di sampingnya di saat nyawa di cabut malaikat pencabut nyawa l..
lagi berat bahu memikul..air mata akan trus mgalir meraung2 mratapi kematina  ayah dan ibu..
di saat itu kt mula sedar knapa aku tidak mghormati ayah aku?knpa aku mlwan ckp mreka?knapa aku xda d smpingnya di saat kali trkhir dia brnafas.,.
ya allah knpa knpa kau ambik dia d saat aku lg memerlukan untuk trus brtatih dlm khidupan..
knapa ya allah..?ada kala kt akn myalahi tkdir atas khilgn mreka..di saat itu iman pnyelamat kt..
jgn air mata tumpah di dpn myat krana mreka akn trseka..cuimlh mreka tnpa ad aitmata,,jgn mrtapi kmatian mrekan..
semua nin hnya pinjaman allah..satu saat kt akn pulang kpd sang pencipta di dlm ssedar atau tdk sedar..
sakit mnggung akn d rsai tp mreka pasti tdk mahu kt brsedih ats kpermegian mreka..
ya allah pntingya ibu bapa kpd kmi d saat kmi masih blum brsedia mghadapi dugaan ini..
pesan kpd driku jgn kau lupa ibu bapa, jgn kau skiti hati mreka, doakn yg trbaik buat mreka,
mak ayah maafkn anakmu ini...

marah marah xda guna jgk...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
aq nk mrh aq nk mrh aq nk mrh aQ Nk mrah aq nk mrh aq nk mrh aq nk mrh aq nk mrh
aku btol2 nk mrh aq sngt sngt sngt sngt sngt sngt nk mrh..tp aq thn thn thn thn thn thn thn ...

that what we called think before u do that...!!!!!!!!
nasib aq baik aq tgh knyg jd aq xlh mgamuk trus...klau tgh mkan konperm terbang habis pinggan aq dlm tong smpah..klau btol2 tgh lapar lg lh aq mkn bnyk bnyk bnyk xpun aq akn rasa knyang tiba2 tp mustahil bg orng mcm aq..aku plng elergik xmkn...seingt aku klau x brpa nk mkn msa aq demam, masa puasa haramlh klau mkn,masa tgh xda duit ak mkn jgk, masa busy pun mkn jgk n msa aku frust menoggeng brcinta kurng lh mkn ...euiiiiuuuuuu mymph aku....!!! gara2 kau lh nh hati aku nk mrh..

Tuesday, 13 December 2011

patah hati berjutA2....

hnya mimik muka yg
mengthua duka d hati...
walau kau tiada d sisi..
nmun ku ttp ingt'..
semua psanan..ku hidup seolah2 kau msh ad..
bisikkn kata2 buatku..
aku trus mnuggu tibanya kta cntamu...
biar pergi mu tnpa kurela..
bilakah ku bisa mnerima ktiadaanmu..
aku akn hapuskn semua kngan yg x sberapa.,..
mgkin ad hikmah buat dirimu dan diriku...kerna engkau bakal pergi...

lirik patah seribu yg ku ubah suka2..nk gmbrkn diri aq mcm mna je..maaf ye shila amzah aku ubah lirik nh mkin jd hncuss.
aq xhu apa yg ak nk tulis..mghrp sesuatu keajaiban hnya sia2 tp mghrpkn orng adkh akn sia2 juga..sedih bila mgengnkn persaan yg trpksa d pendam buat kali ke 2 krana aq mnjga batasan agama dan adat...ku cuba elakkan sesuatu yg mmbuat ak lalai...tp mnusia mmg x lari dr lumrah nk brpasangn..tp aq brapa kali brpesan kpd diri sndri..jgn d ulangi kisah lama...sntiasa brhrap psangan yg akn aq jumpa itu yg trakhir dan yg akn smpai ke jinjang plamin...bkn krana aq gatal nk kawin..tp aq brpagang kata2 mak a..nk crik psangan biarlh yg btol2 mmbawa ke rumah tngga..jgn yg skdr suka2..hnya akn mrosakkan jiwa..thank to my mom u always support me..sometime when u ask me why i dont have a partner..i juz want to say please find 1 partner@bestfreind future husaband...but when we talk about feeling..aq slalu mrsakn aq hmpir tewas..tp ak juga sdar kkurngn ak yg ak xkn bgthu punya pasal persaan ak..cuma mghrp keajaiban yg akn brlaku..tp keajaiban xkn brlaku kn..

jd tabahkan hati kuatkn minda..nak exam da nh..andai jodoh kt brdua kuat..aku pasti akn dtng..tp andai bukan aku hnya mampu brdoa jgn bg ak kesedihan yg mlampau2...kuatkn bnteng perthan jiwa dan minda untk mrelakan sesuatu yg xkn ku rela tp harus ku rela...susah itusemua tp x cuba xthukn..

Saturday, 10 December 2011

d masiv

cinta ini membunuhku..!!!!

cinta ini membunuhku...!!!

cinta ini membunuhku..!!!!

Thursday, 8 December 2011

mcm2 ragam manusia..

assalamualiakum..salam sejahtera..salam 1 malaysia..salam 1 uitm..!!!
perghh ayat skema beb...xthu nk ckp apa cuma nk cakap manusia mmg bnyk ragam kn..

ada ker patut sruh anak ketam jln dgn betul tp mak ketam jln tunggang lnggang..knperm ank ketam x ikut dia rela ikut anak ular...(apa aq mgarut nh)..
kita kalau diri sendiri xnk berpecah jgn harapkn anak buah nk brpecah jgk..wlaupun kuasa ad d tgn mu...

we trust u all but if u all x loyal dgn kuasa yg kt bg lbh baek jgn lh brlgk sngt ok!!

anak2 d ktkan ego da bapak2 kpala x ego ke..??
mcm2 ad dlm prgai mnusia da mcm astro da

Saturday, 3 December 2011

C.I.N.T.A

 APA YG AKU NK CKP DULU ERK...
HMMMM....
  SMBNGAN MY LIFE STORY..TD PERGLH EVENT HOT TOUR DKT PDANG KAWAD UITM PUNCAK ALAM..SEMPTLH PERG MAIN GAME UNTK SUKA SUKA JE..AQ DGN MAMY ECAH DGN MUN PERG LH MAIN TP YG DPT HADIAHNYA MAMY ECAH JE..AKU DGN MUN CUMA DPT KELIP2 MATA JE...GERAM BTOL..TP OK LH UNTK SRONOK2 KN KN..
..LPAS SUDAH MAIN2 TRUS KE RAFFLE CRI MKNAN LAPOW SNGT PEROT DR PG LG PUASA..
BNYK JGK LH BELI CKUP2 BAJET AQ RM3.2O...NTH KNPA NTAH NAIK 2O CEN DLM BAJET AQ ARINI..KACAU BTOL..
  TRUS KTOWNG PULANG NK BLIK BILIK NAIK DKT EVENT 2 BLIK NK CARIK AIR LH KTKN..PEMALAS N MEMBAZIR JE DAH LH AIR AKU MASAK TD X MINUM2 GATAL PERG BELI AIR LAIN...SYAITAN LH NH RASUK AKU DGN NAFSU KE LG...HNCUSS..

  JLN2 PUSING2 DKT NK SMPAI DA NH MATAKU TRTNGKP LH SATU BYNG BYNG NH...KDTGN YG AQ X JNGKA LNSUNG K..TERKEDU SKJP AQ TRUS AQ PNDANG MUN..MUN DA MULA SNYUM2 DA AQ INGT AKU SORNG JE YG PERSAAN BYNG2 TU...APA LG AQ KAKU LH SKJP BRGN NK JD PATUNG LH KTKN..
DLM HATI AKU TRPKIR..
????

knapa benda yg aku nk elak benda itu yg mncul..?
adakh itu jodoh atau kebetulan..?
atau aku yg trlmpau perasan?
atau apa yg aku brgan smlm jd knyataan..?

Thursday, 1 December 2011

..disember penuh dgn kesedihan..

apakah ini yg aku ptut rasa skrng...rasa lemah sngt sngt..rasa sebak sngt2..knpa susah sngt nk lupakan semua nh..
aqu x phm knapa..??knapa..??aq da x snggup da..
  knapa aqu x blh buat slumber je nmpk dia..??knpa nk rasa kau dpn dia..??ishhhhh knapa?knapa??
ieda ko kna ingt k ko da ckp nk lupakan kbahagiaan ok itu tp knapa lemah sngt trutma klau trsrmpk dgn dia..

helllo ieda..ko sedar x dia x thu pun ko minat ke fall in love suka ker kt dia..??dia ntah thu ker tidak nma kau 2..
soo wake up from ur dreaming..!!!!

bleh x ko wake up untk slama2nya..??jgn ko nk ingt dia lg...??just let it g..ikhlaskn diri kau 2...
ingt ingt ingt mnda nh xkn jd realiti k..
   only fantasi story seorng perempuan brnama NUR HIDAYATUL AKMAL..
                           salamat tinggal kngan..slmt tinggal raqib..

Wednesday, 30 November 2011

salam.......

aku xthu mcm mna nk mulakan crita ku ini...mgkn kau trtnya2 kn..??
mgkn bg pndgn orng lain aq nh hnya angan2 jer bnyk atau perasan..?/ aq x heran lh..
kisah ku brmula ktika aq cmping di lembah nur pangsun...slama 3 hri 2 mlm..
cmping itu mmg extrem n fantastik...mmg best r best gileww...
aq trtarik dgn senior PKS  sorng tp aq ingt 2 hnya main2 jer..
aq mmg suka dia tnya aq mcm nh je ayat dia..(mngntuk ke).aq pun buatlh muka sideh..dia snyum, je..
mulai saat itu aq slalu hrp dpt tgok mata dia..
last day cmping ktika solat subuh...ktowng smua ngntuk da mlm smlm ktorng duk dlm hutan smpai pkul 4 pg..
hishhh mmg lama..cuma untk buat strecther je...kprihatinan dia bg ku mmbuatkn ku trtarik..
subuh itu dia bg talk show morning..aq nh da lh ngntuk..sudah smyng trus aq baring...
aq x heran da lelaki ad ker xda ke..yg aq thu tido je..
senior pks kt tepi pun aq buat muka x malu je..
slpas itu...jeng jeng jeng..

dia pun dtg lh buat talk show morning..ktowng d arahkn duduk dpn skit..
masa dia ckp aq buat xthu lg..tp still ikut k...tnjuk respect ckit..
ktika dia mula brsuar aq mrasa keajaiban allah yg mngntuk ku trus hlng..
tnaga aq brtmbh2...suara dia mmbuat aq trpaku trkedu..ya allah!!
mataku trus je segar trus ku tatap mata dia yg ktika itu br cramah pg tnpa brkelip..
aq prhati je...dia pun da naik segan aq tgok dia tp dia fokus...
saat itu aq da mula rasa CINTA LOKASI..
tepatkn ayat aq...aq xthu jtuh cinta or suka...
cuma aq mampu brkata begini..


YA ALLAH ANDAI DIA JODOH KU DKTKNLAH DIA DGN KU..
ANDAI DIA BUKAN JODOHKU JAUH KN LH PNDAGAN PESONA DIA DI KEDUA2 MATAKU..
YA ALLAH HNYA PADAMU AKU MMINTA..HMBAMU YG KHILAF INI MUDAH TRTEWAS MUDAH TERLEKA...AMIN AMIN YA RABBAL ALAMIN...

Wednesday, 23 November 2011

..tajuknya....

..bila putus..perkara pertama yg bermain dlm fikiran..apa salah aku??sampai hati dia buat aku camni..and pastinya kita nangis berhari hari..meratap..tidur tak lena..makan tak lalu..

-time genting mcm ni..kite mmg macam orang gile..maruah kite dah campak ntah kat mana..talifon 24 jam kt tangan.

-lepas kite dah cuba mcm2 still orang tu tak kembali..tak nak kat kite..mulalah kite mencarut dan menyesal dengan apa yang berlaku..mula lah kite cakap..myesal aq dgn kau..


-lama ckit..kite pasti akan jadi fulltime stalker..k..stalk kat mana dia pergi..apa je yg die buat..kite try nak dapatkan yang paling bru psl dia..memang time ni..kite jadik macam orang yang tak tahu malu..orang nasihat apa..kite tak peduli..yang penting..kite nak tahu dia buat apa, dengan siapa, kat mana..lbh2 lg dgn awek baru..huh haram

-pastu bila kite tengok die ngn orang yg baru..mula lah kite membandingkan die ngn kite..mula lah kat dlm hati duk kata eleh..eleh..
and bila kite tengok orang baru tu lebih hebat dai kite..hati kite cemburu tibe2..tak pasal2 nangis..jantung berdegup macam petir.laju.pantas.

time ni lah lepas kite meratap..kite harus bangkit..kite harus kuat..kita try lupakan die slow2..time ni part yg paling susah..kite duk tunggu2 dia..tp sampai bila??tak kan kite nak tunggu dia sampai hari kiamat?sampai kite bnuh diri..

cry a river..build a bridge..and get over it!!

biar cinta hilang jgn maruah diri yg hilang..
cinta hilang boleh crik dkt mna2


tp


klau maruah diri hilang xda galang gntinya...??/


si lelaki bhagia dgn kksihnya tp kita derita kna tngung anak.........(jauhkan lh smua itu dr umt islam)...

Monday, 21 November 2011

bangang plus bengang punya hal...

hari ku yg indah brtukar mnjadi hari ygb dipnuhi dgn raksasa yg dtng celah mana ntah...
  ok brbalik pd crita aq...today my presentation for event n report submit...
pjlanan klas pd pagi cm bese smpai kul 10 jah...kish ini brmula pd tghari...aq yg sdang lena di ulit mimpi tgh ari tlh d gngu dgn kdtgn one of my member in my group..

si polan: ieda ad kt mna nh bleh x bukak pintu
aq:         aq ad kt bilik r..jp aq bkak pintu...
si polan:  ieda blh x tlng edit kn report nh n ltk nmbor kt bwh page..
aq :         owh...ok(otak tgh mamai)..
 dipendekkan crita aq smbung tido blik..
lpas 2 dtg lh roomate aq msuk blik..dia Tido kt bilik kwn aq yg sorng lg..
aq pun ckplh pasal report event kna edit...dia pun bukak lh tp yg aq n the geng tgok report 2 trus ktowng hembur n mencarut mcm2...mmg panas hati aku...orng dh tnya nk kna tlong x ckp xnk...tnya lg biar ktowng je lh edit n print dia ckp xpe lh aq buat kn..last2 ktowng yg kna hbiskan..mmg si.......t

da r waktu present kna bom atom lh bom harishimo lah bom raksasa lh...adohaii  mmg aq da nmpk da gred aq untk event presentation nh...mmg down...

Tuesday, 15 November 2011

tekanan yg makin di rasai.

stELAH PUAS AKU GMBIRA DI UMAH DI KELANTAN SLAMA BBERAPA HARI....akhirnya aku pulng ke puncak alam...kepulangan ku di nantikan dgn brtimbun2 asngment yg bakal di submit pd trikh yg aq x brpa nk ingt..plus plk dgn final exam 6 miggu lg...
   aq kecewa tgok ekonomi aq ngn office auto asyik fail je..xsdap lh nk repeat2 nh...tp aq jgk yg mls nk study..aq da baca tp x phm2 jgk..pening aq....

Tuesday, 1 November 2011

serabut

  xpaham aku knapa lh otak aq nh bnyk sngt brpikir...smpai gugur rmbut aq brpkir bnyk sgt...
   klau pikir pelajaran ok lg nh x...
   aq pikir nk mkn apa lh..nk blik umh bila lh...nk save duit mcm mne lh...
  geram betool..da lh test ad slalu...pergi satu test ad lg yg dtg brgolek...

Tuesday, 25 October 2011

                      geurul gomnida ijaegeul gomnida nado guerol goemnida...i will do it...even it hurts..



 늘 똑같은 하늘에 늘 같은 하루
neul ttokgateun haneure neul gateun haru
그대가 없는 것 말고는 달라진 게 없는데
geudaega eomneun geot malgoneun dallajin ge eomneunde
난 웃고만 싶은데 다 잊은 듯이
nan utgoman sipeunde da ijeun deusi
아무일 아는 듯 그렇게
amuil aneun deut geureoke
웃으면 살고픈데
useumyeon salgopeunde

그리워 그리워서 그대가 그리워서
geuriwo geuriwoseo geudaega geuriwoseo
매일 난 혼자서만 그대를 부르고 불러봐요
maeil nan honjaseoman geudaereul bureugo bulleobwayo

보고파 보고파서 그대가 보고파서
bogopa bogopaseo geudaega bogopaseo
이제 난 습관처럼 그대 이름만 부르네요
ije nan seupgwancheoreom geudae ireumman bureuneyo
오늘도
oneuldo

난 보낸줄 알았죠 다 남김없이
nan bonaenjul aratjyo da namgimeobsi
아니죠 아니죠 난 아직 그대를 못 보냈죠
anijyo anijyo nan ajik geudaereul mot bonaetjyo

그리워 그리워서 그대가 그리워서
geuriwo geuriwoseo geudaega geuriwoseo
매일 난 혼자서만 그대를 부르고 불러봐요
maeil nan honjaseoman geudaereul bureugo bulleobwayo

보고파 보고파서 그대가 보고파서
bogopa bogopaseo geudaega bogopaseo
이제 난 습관처럼 그대 이름만 부르네요
ije nan seupgwancheoreom geudae ireumman bureuneyo
오늘도
oneuldo

하루하루가 죽을 것만 같은 어떻게 해야 해요
haruharuga jugeul geotman gateun eotteoke haeya haeyo

사랑해 사랑해요 그대를 사랑해요
saranghae saranghaeyo geudaereul saranghaeyo
말조차 못하고서 그대를 그렇게 보냈네요
maljocha motagoseo geudaereul geureoke bonaenneyo

미안해 미안해요 내말이 들리나요
mianhae mianhaeyo naemari deullinayo
뒤늣은 내 고백을 그댄 들을 수 있을까요
dwineuseun nae gobaegeul geudaen deureul su isseulkkayo
사랑해요
saranghaeyo

.

Always under exactly the same sky, always exactly the same day
Other than your not being here, there's nothing different at all
I just want to smile, want to forget everything
Just like absolutely nothing has happened, smiling to live my days

Miss you, miss you so much, because I miss you so much
Everyday all by myself, calling and calling you
Want to see you, want to see you, because I want to see you so much
Now it's like I have this habit, keep calling out your name
It's the same today

I thought I'd let go, not leaving anything behind
No, no, now I still can't let you go
Miss you, miss you so much, because I miss you so much
Everyday all by myself, calling and calling you

Want to see you, want to see you, because I want to see you so much
Now it's like I have this habit, keep calling out your name
It's the same today

Everyday, everyday, it feels like I'm gonna die, what should I do?

Love you, love you, I love you
I hadn't even spoken the words, I just let you go
Sorry, sorry, do you hear my words
My late confession, can you hear it
I love you

Sunday, 23 October 2011

kalau
    cinta
     dan
       perasaan ini
         hnya mainan
           kepada kamu
             aku akn
                menghlang pada
                 helaan nafas
                            yang sterusnya...


aqu dan kau duduk di bawah bumbung bintang
iris bertemu iris
senyum berbalas senyuman
mengulang kembali detik lalu
peristiwa perkenalan dua jiwa muda
berkias tentang kehidupan
mengimpikan prince dan princess
melakar perjalanan yang kabur
tanpa sedar kau dan aku
meletakkan satu perjanjian
walaupun tak terucap sang lidah
lalu terpatri dlm sang hati..




star light or star love


sampai waktu nanti, aku pasti binasa.

kita yang asyik berkejaran dengan cita2,
rupanya tak terperasankan, kita dikejar dengan usia yang menua.

tak pastinya bila aku 'kan pergi,

selagi darah masih pekat menderu,
dan nafas masih menghembus bayu;

seumurnya aku takkan pernah berhenti berbicara tentang alam,
berbahasa tentang hidup--
ditafsir dari rona2 dunia yang aku lalui

jadi berpimpinanlah selamanya denganku, sahabat

Saturday, 22 October 2011

hikayat sudu dan garfu....


ikatan yg dibina tnpa cinta mnghncurkn hati yg yg skian lama terluka...
andai mampu ku undurkn wktu andai ku mampu mgtakan tidak...
andai ku mampu mghlng prasaan ini...andai ku mampu...(sebak d hati)...


snyuman mu mmatikn aq....langkh mu mmbuat aq trpana tnpa sedar..
mncul kamu d hdpn aq mnjd aq kaku dan bisu...kerana kamu....
smpai aq xsedar ak mgntum syuman krana kamu...

                       demi kamu...sgalanya harus d snypkn...
                                                                   di senyapkn...
                   namun ku x mampu melenyapkn...
        


                    kerana rindu ku mncari kamu..
                             rindu yg tidak terucap..
                      rindu yg tidak terungkap...


                                       
video
                                                                          
 
 
 
       
 

Friday, 21 October 2011

BENGANG GLEWWW.....

                                              aktiviti ku d puncak alam....

SEDIH....plus CEMBURU.....

Wednesday, 19 October 2011

lirik lagu....

      i will forget you from starting today..
         i dont know you and i have never seen you
          we never even walked pass each other
            i'm ok..i forget everything
             i'm hapy with my busy life
            i met a great person too
         love is always like this..it fades away after some time
           can even remember it
              when love goes another love come again.
             it definitly way..even it hurt feel now..it will heal later..
               when love goes away..another love come again..
                        it will definitely come..
                                    it will forget..it will too...

ps: aq cma mampu mlkukn ini untk mghlng smua yg aq rasa spnjng 4 thn..kdng2 aku ingn mrebut smua nh tp aq thu mna mgkn kt bhagia atas sihan org lain...special for you my super..


                                                        

Sunday, 16 October 2011

ramalan atau kebenaran...

unstable unstable unstable unstable.................
                                     x nk brsuara,,,.................
                                         xkn xphm kot.......................
                                                 x reti nk say sorry ke...??

Thursday, 13 October 2011

quez td...

   waaaa td aq ad quez bisnes n office outomation...
yg nh quez pertma smnjk aq jd student event part 1...
nervous glew...
yg parahnya business blh jwb msuk je office outomation trus jd kosong..
pdhal aq siap belek td tmpt 2 blh plk dia buat x ingt..adohai...
tp nk wt mcm mna da lpas..
       ak kna tnggu HUMAN COMM ngn EKO...eden x tau nk ckp apo da eh..

                            letih n stress sngt2...cdih kn...^_^

Tuesday, 11 October 2011

memory d ki or KEMAHIRAN INSANIAH di puncak alam

hihihihi....aq kna join kmhrn insniah msa ari jumaat n sabtu taw..msa jumaat 2 blh trima lg spruh ari dul dlm dewn exam dok mnghdp muka speker motivtor 2 dgr crmah...ok lg cos smpai kul 1 jerp...
esop nya ari sbtu kna smpai ptg...
aq d tmptkn di kmpln 1 ngn mber ku ecah ngn ecah sorng lg ngn liana..cmpur ngn bdk health jgk..yg parahnya sorng jer bsk laki nma safwan...
fasi ktowng pun syok sporting jerp..lupa nk ambk pic dia iaitu mr y n mr y..tp aq lbh suka mr y...
x hnsem tp sdap mata aq nk tgok dia..hihihi
first kna kna introduce our self lh mcm biasa jer lpas 2 ad debat psl maggi ngn spgetti..
adohai drpd magi ngn spgetti baik baju ngn seluar kn..kikikiki
last2 nk blik ktowng kna brlakon...
aq group dgn shafwan ngn adik ngn aida..diorng bdak health ngn service..aq sorng jer bdk event...subb suubb...
aq  d tgas untk brlkon jd girlfrieng shafwan n shafwan nh playboy...
ya allah malunya da lh  x prnh knal dia ckp pun x tba2 kna jd kkasih olok3...
nsib baik lh aq nh pndai brlkon n ksh nh ad kaitn ngn hidup aq jd snang lh nk kuar air mata palsu...
huhuhuh mmg best tp malu bila jmpa dpn mata..buruknya muka mngis kna tggal ngn boyfreind kn/....kikkikiki tp syok coz aq knl n rpt dgn adik ngn aida ngn wan...thnk for giv me a precious moment tht time...

Saturday, 8 October 2011

cinta atau dendam....??

my started love story happen when i as a form 4 student...
prasaan suka kpd seseorng itu mmg x dpt aq nafikan...
orng yg aq admire dia smpai skrng my friend..
x sngakan guraun yg aq buat stiap hri wktu skolh mngah mncmbh prasaan yg aq sandri x kthui mksdnya..
apa yg ad pd budak form4 yg msh lg blur n nakal wktu dlu..
perg skolh pun dgn niat nk main2 jer...
nsib baik x kantoi ngn mak ngn ayh klau x mampus deh...

ksh kami brmula apbila kmi slng brhbng mlalui henpon...dlu xtau lg ad SKYPE...al mklmlh budak x mtg lg kn..
permulaan hbng yg agk sweet lh sngt mmbuahkn prsaan halus yg orng skrng pngil FIRST LOVE...
sbgai prempuan prasaan mcm nh mmg lh plng d sukai...
n aq pnh brhrp suatu saat dia rsa ap yg aq rsa...



                                                                                                      it will be continued.....??

cileo alam: permulann cerita....

cileo alam: permulann cerita....: blog ini d wujudkn untk aq mluahkn smua yg ad dlm pkiran aq.... xda yg istimewa aq nk tulis tp sgala yg ad aq ingin curhkn untk mnyengnkn ...

permulann cerita....

blog ini d wujudkn untk aq mluahkn smua yg ad dlm pkiran aq....
xda yg istimewa aq nk tulis
tp sgala yg ad aq ingin curhkn untk mnyengnkn otak aq...

aq bukan sesiapa2 aq cma student event(bchelor da nh) dr puncak alam yg bru mgenal dunia kampus..